RetinoFotografii A.F.G. (Angioflorografie)

RetinoFotografii A.F.G. (Angioflorografie)

RETINOFOTOGRAFII A.F.G. (ANGIOFLOROGRAFIE)

RETINOFOTOGRAFII A.F.G. (ANGIOFLOROGRAFIE) sunt importante în diagnosticarea, aprecierea evoluţiei şi tratamentul tuturor olilor grave retiniene cu potenţial de pierdere de funcţie vizuală, cum ar fi:

  • Degenerescenţa maculară senilă în forma umedă
  • Retinopatia diabetică
  • Boli vasculare retiniene etc.

 

ANGIOFLOROGRAFIE (A.F.G.)

ANGIOFLOROGRAFIE - Explorare oftalmologică funcţională ce are drept scop vizualizarea vaselor coroidiene şi retiniene, precum şi a leziunilor fundului de ochi, evidenţiate dupa injectarea intravenoasă a unei substanţe fluorescente.

Se preiau ulterior zeci de imagini care permit înţelegerea funcţionalităţii (normale sau patologice) structurilor de la nivelul fundului de ochi.

 

RETINOFOTOGRAFIE DIGITALA (R.F)

RETINOFOTOGRAFIE - Aceasta este o investigaţie prin care se obţin imagini ale fundului de ochi (se realizează fotografierea în timp real) şi care aduce detalii privind reţeaua vasculară retiniană, nervul optic, structura coroidei sau starea fibrelor optice şi a zonei foveolare.

 

”MEDICAL OPTI LUX S.R.L.” utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe acest site: medicaloptilux.ro.
Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).