Chirurgia Refractivă

Cand spunem Chirurgia Refractivă traducem ca si "Reducerea de dioptrii"

Chirurgia refractivă cu laser este un tip de tratament care corectează defectele de vedere, pentru a îți oferi o viață fără ochelari sau lentile de contact.

Cu ajutorul laserului cu excimer, se pot corecta atât miopia și hipermetropia, cât și astigmatismul, prin remodelarea corneei.

Operația cu laser pentru reducerea dioptriilor este o procedură rapidă care poate fi efectuată în doar câteva minute, fără internare.

 

Servicii oferite prin Chirurgia Refractivă:

Cu ajutorul chirurgiei refractive cu laser, te poți bucura de un stil de viață activ și energic, fără ochelari sau lentile de contact!

 

”MEDICAL OPTI LUX S.R.L.” utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe acest site: medicaloptilux.ro.
Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).