Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

CUPRINS/SUMAR

A. INFORMAȚII GENERALE B. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE C. SCOPURILE PRELUCRĂRII D. TEMEIURILE PRELUCRĂRII E. DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL F. TRANSMITEREA/DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL G. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ H. CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL I. ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE J. CUM NE PUTEȚI CONTACTA


A. INFORMAȚII GENERALE

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitățile în care noi, societatea MEDICAL OPTI-LUX S.R.L., procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website (www.medicaloptilux.ro) atunci când acesta este utilizat de către dumneavoastră.

Prin utilizarea acestui website sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică.

În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii prevăzuți de această politică de confidențialitate și cu furnizarea datelor cu caracter personal, nu utilizați acest website sau serviciile oferite de acesta.

Pentru a urmări mai ușor informațiile, ne putem referi la societatea MEDICAL OPTI-LUX S.R.L., folosind termenii „MEDICAL OPTI-LUX”, ”Societatea”, „Centrul Medical Oftalmologic”, „noi”, „nostru”, „noastră”, etc, iar la dumneavoastră folosind termenii „utilizator” sau „vizitator” al site-ului.

MEDICAL OPTI-LUX S.R.L., persoană juridică de drept privat ce desfășoară activități de asistență medicală specializată, are sediul social în orașul Ineu, str. Dunării, nr. 5/A, apt. 19, jud. Arad, este înmatriculată la O.R.C. sub nr. J02/635/2003 și identificată prin C.U.Î. 15460899. Activitatea societății se desfășoară și la punctele de lucru din: mun. Arad, str. Voluntarilor nr. 2, jud. Arad și oraș Chișineu Criș, str. Teilor, nr. 4, jud. Arad.

Totodată, MEDICAL OPTI-LUX S.R.L. este persoană juridică responsabilă de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectează direct de la dumneavoastră sau din alte surse, ca urmare a accesării și vizualizării informațiilor existente pe site de către dumneavoastră. În colectarea acestor date, Societatea acționează în calitate de operator de date cu caracter personal și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, tipurile de date personale pe care le colectăm, modul în care utilizăm informațiile, cui îi sunt transmise datele, precum și drepturile și opțiunile pe care le au persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

De asemenea, pentru ca datele dumneavoastră să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, iar prin prezenta politică descriem măsurile pe care le luăm pentru a asigura securitatea informațiilor și cum ne puteți contacta în legătură cu punerea în practică a protecției datelor și pentru a vă exercita drepturile.

www.medicaloptilux.ro este website-ul oficial al MEDICAL OPTI-LUX S.R.L., oferind utilizatorilor, prin secțiunile create, informații, noutăți sau știri în legătură cu activitățile desfășurate de noi, posibilitatea de a comunica eficient cu noi prin intermediul website-ului (formularul de contact pentru programare on-line ) și posibilitatea de a vă abona la newsletter-ul nostru.

În general, intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către vizitatorii website-ului nostru și care sunt necesare pentru a putea oferi acces la informații privind activitatea noastră.

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică pentru a afla mai multe informații despre modul în care procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Politica noastră de confidențialitate și de protecție a datelor cu caracter personal se aplică oricărui vizitator sau membru al website-ului societății MEDICAL OPTI-LUX S.R.L. (www.medicaloptilux.ro).

MEDICAL OPTI-LUX S.R.L. se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, destinate să pună în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor:

 • Legalitate, echitate și transparență: prelucrăm datele dumneavoastră legal și corect, suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm, iar dumneavoastră sunteți informat corespunzător.
 • Controlul vă aparține: în limitele legii, vă oferim posibilitatea de a examina exactitatea datelor personale, actualiza sau șterge datele pe care le-ați împărtășit cu noi și de a vă exercita celelalte drepturi.
 • Integritatea datelor și limitarea scopului: utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale, scopurile noastre respectând, în toate cazurile, legislația în vigoare. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.
 • Securitate: am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să vă protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

B. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Puteți utiliza o anumită parte a site-ului nostru fără a dezvălui date cu caracter personal prin simpla vizitare a acestuia.

Dumneavoastră veți decide dacă doriți să interacționați cu website-ului nostru și să continuați orice acțiune care solicită furnizarea de date cu caracter personal. În acest caz, vi se va solicita furnizarea unor date cu caracter personal în timpul unui proces de înregistrare sau autentificare prin intermediul formularelor noastre de contact, necesare pentru:

 • Contactarea în vederea stabilirii unei programări prin intermediul formularului de contact pe care îl regăsiți la secțiunea Info-Pacienți/Programări On-Line,
 • Abonarea la Newsletter, respectiv pentru a primi comunicări în legătură cu activitatea noastră, serviciile pe care le prestăm sau pentru a fi la curent cu acestea,
 • Analiza gradului de satisfacție al pacienților care au beneficiat de serviciile noastre, în scopul autoevaluării sistemului de management al calității serviciilor prestate de Centrul Medical pe baza chestionarului de opinie de la secțiunea Info-Pacienți/Chestionar de satisfacție Pacienți,

Pentru realizarea scopurilor de mai sus, este necesară furnizarea următoarelor date cu caracter personal în formularele de contact de la următoarele secțiuni/subsecțiuni:

 1. Formularul de contact de la secțiunea INFO-PACIENȚI/ Programări On-Line: numele, prenumele, data nașterii, date de contact(numărul de telefon, adresa de e-mail, localitatea), detalii despre programare (motivul programării, urgența, intervalul de timp ales pentru stabilirea programării), preferințe și orice alte date sau informații cu caracter personal pe care le furnizați voluntar la completarea formularului;
  Totodată, prin intermediul acestui formular de contact vă puteți abona la Newsletter-ul nostru prin bifarea acordului dumneavoastră în căsuța suplimentară atașată la formularul de contact, atunci când doriți să fiți la curent cu ultimele noutăți despre Centrul Medical și să primiți informări privind activitatea noastră, scop în care va fi necesar să utilizăm adresa de email. Atunci când nu mai doriți să fiți abonat, este suficient să trimiteti un email catre adresa: medicaloptilux@yahoo.com cu subiectul UNSUSCRIBED si adresa dvs de email va fi eliminata din baza noastra de date (si respectiv din sectiunea Abonati Newsletter).
 2. Chestionarul de satisfacție Pacienți de la secțiunea INFO-PACIENȚI: satisfacția sau mulțumirea pacientului în raport cu realizarea și respectarea de către Centrul Medical a așteptărilor/nevoilor sale cu ocazia prestării serviciilor de asistență medicală specializată, adresa de email a utilizatorului, s.a.m.d.
  Furnizarea informațiilor cu caracter personal prin intermediul formularelor noastre de contact la rubricile marcate cu asterisc (*) sunt necesare pentru a respecta sau a răspunde solicitărilor primite. Alte date sau informații cu caracter personal pe care ni le furnizați la completarea formularelor de contact sunt la alegerea dumneavoastră. Nefurnizarea oricăreia dintre informațiile și datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea contactării și transmiterii de către utilizator a solicitării de programare on-line, a abonării la newsletter-ul Centrului Medical ori a transmiterii de Feedback-ului privind gradul de satisfacție cu privire la serviciile noastre.

Suplimentar față de datele cu caracter personal și modalitățile de colectare descrise mai sus, colectăm date și din alte surse, așa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web. Astfel, website-ul www.medicaloptilux.ro colectează automat anumite informații și le stochează în fișierele jurnal, prin modulele Cookie sau alte tehnologii similare (web beacons, web server,logs, s.a). Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor noștri, și nu identifică direct o anumită persoană.

Aceste date includ: adresele IP (Protocol Internet), locația geografică a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare și alte informații despre vizitarea acestui website, de exemplu paginile vizualizate, anunțurile pe care ați dat click. Adresa dumneavoastră IP poate fi de asemenea utilizată pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări navigarea unui utilizator pe site și pentru a ne ajuta să înțelegem preferințele vizitatorilor și nevoile acestora.

Cookie-urile și alte tehnologii similare ne ajută să îmbunătățim website-ul și să oferim un conținut mai bun și mai personalizat. Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe website, vă rugăm să consultați Politica de administrare a modulelor cookie disponibilă pe website-ul nostru.

De asemenea, pe website-ul www.medicaloptilux.ro puteți întâlni legături/ link-uri către alte website-uri pentru informarea dumneavoastră și pe care societatea noastră nu le controlează (de ex.: www.google.com, s.a). Aceste website-uri pot funcționa independent de website-ul nostru și pot avea propriile notificări, declarații sau politici de confidențialitate. Vă recomandăm să le analizați înainte de a trimite orice informații personale acestor website-uri, pentru a înțelege cum pot fi procesate datele personale în legătură cu aceste website-uri conectate. Nu suntem responsabili pentru conținutul website-urilor care nu ne aparțin sau care nu sunt gestionate de noi, pentru politicile sau practicile de confidențialitate ale altor operatori de date sau pentru modul în care website-urile acestora își gestionează datele, sau pentru serviciile terțelor părți.

C. SCOPURILE PRELUCRĂRII

MEDICAL OPTI-LUX S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.medicaloptilux.ro în următoarele scopuri:

 • Informarea utilizatorilor și promovarea serviciilor de asistență medicală prestate de Centrul Medical;
 • Efectuarea demersurilor înainte de încheierea unui contract sau încheierea unui contract între MEDICAL OPTI-LUX și pacient cu privire accesarea/prestarea unuia sau mai multora din serviciile medicale oferite de Societate (spre exemplu: corespondența cu utilizatorul prin intermediul mijloacelor de comunicare pentru demersuri antecontractuale – programare on-line, reprogramare, efectuarea serviciilor medicale în cadrul Centrului Medical);
 • Pentru îndeplinirea obligațiilor legale ale societății în legătură cu accesarea și/sau prestarea serviciilor promovate pe site (emitere facturi fiscale și încasarea tarifelor serviciilor prestate, înregistrarea financiar-contabilă, efectuarea activităților de gestiune economică, financiară și/sau administrativă a Centrului Medical).
 • Colectarea de informații de la utilizatorii site-ului privind gradul de satisfacție referitor la serviciile de asistență medicală oftalmologică de care au beneficiat la Centrul Medical, respectiv solicitarea de feedback cu privire la modul în care au fost îndeplinite serviciile și efectuarea unei analize interne a acestor informații în scopul monitorizării și îndeplinirii obiectivelor de management al calității serviciilor (îmbunătățirea serviciilor).
 • Abonare la Newsletter (Activități de reclamă, marketing și publicitate): pentru a transmite noutăți, știri, informații utilizatorilor interesați, în legătură cu activitățile derulate de Societate, prin intermediul e-mail-ului în cazul în care utilizatorul a optat pentru această modalitate de a fi informat.
 • În scop de arhivare a documentelor, atât în format fizic, cât și electronic.
 • Administrarea și întreținerea website-ului, îmbunătățirea experienței oferite pe site, analizarea comportamentului utilizatorilor care accesează website-ul, prin folosirea de cookies, cu scopul de a furniza un conținut general sau particularizat și de oferte adaptate intereselor sau preferințelor de consum ale utilizatorilor.
 • Pentru soluționarea oricăror sesizări/plângeri/solicitări ale persoanelor vizate, precum și pentru constatarea sau revendicare unui drept în instanță, soluționarea litigiilor sau investigațiilor în care societatea este parte.
 • Pentru a diagnostica sau remedia probleme tehnice de funcționare a website-ului.
 • În orice scop compatibil oricărora dintre cele de mai sus.

D. TEMEIURILE PRELUCRĂRII

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este:

 • Prelucrarea datelor dumneavoastră este necesară pentru executarea unui contract la care dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, sunteți parte, sau pentru a face demersuri la cererea dumneavoastră înainte de încheierea unui contract, conform prevederilor art. 6 alin. 1 lit b din Regulamentului UE 679/2016 (în ceea ce privește menținerea comunicării și răspunsul la solicitările adresate de utilizatori prin intermediul site-ului nostru cu privire la programarea și accesarea serviciilor prestate de noi, respectiv demersurile pre-contractuale la cererea clientului sau pentru a furniza informații despre serviciile prestate și promovate pe site).
 • Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului, conform prevederilor art. 6, alin.1, lit. c) din Regulamentul UE 679/2016 (în ceea ce privește operațiunile de înregistrare în evidențele contabile ale Societății conform normelor fiscale, a încasării tarifelor aferente serviciilor prestate, respectarea obligațiilor de arhivare, obligațiile de respectare a cerințelor legale de calitate a furnizării serviciilor de asistență medicală, s.a.m.d.).
 • Consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. a) din Regulamentul UE nr. 679/2016, în cazul furnizării chestionarului de satisfacție referitor la serviciile prestate, sau furnizat în scop de comunicare de noutăți (newsletter). Vom comunica cu dumneavoastră prin email prin newsletter-uri periodice, prin trimiterea de noutăți legate de activitățile noastre. Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul prin acționarea butonului „Unsubscribe” atașat formularului de contact sau prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare email.
 • Prelucrarea este necesară în scopul interesul legitim de a îmbunătăți permanent experiența dumneavoastră pe site, pentru securitate (pentru a păstra acest website securizat împotriva fraudei și altor activități ilegale) și protejarea drepturilor și intereselor Societății și ale partenerilor colaboratori, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. f) din Regulamentul UE nr. 679/2016.

Furnizarea datelor în acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizării datelor nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.


E. DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

MEDICAL OPTI-LUX S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata necesară pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare mai sus menționate, iar ulterior pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea drepturilor legale și a intereselor Centrului Medical și ale persoanelor vizate (utilizatorii website-ului).

În cazul prelucrării datelor în baza consimțământului privind transmiterea de noutăți/informări/newsletter, datele vor fi prelucrate sau vor rămâne în posesia noastră până la momentul dezactivării contului, respectiv până la momentul dezabonării dumneavoastră. În măsura în care datele nu vor mai fi necesare pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea intereselor Societății noastre, acestea vor fi șterse sau anonimizate.

Chestionarele de satisfacție transmise vor fi păstrate pentru o perioadă de 12 luni, după care vor fi șterse din bazele noastre de date sau vor fi anonimizate, astfel încât niciun element să nu ducă la identificarea persoanei vizate.

Informațiile colectate de cookies sunt stocate timp de 12 luni, în vederea realizării de analize și rapoarte legate de performanța website-ului. Ele vor fi șterse ulterior acestei perioade.

F. TRANSMITEREA/DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, MEDICAL OPTI-LUX S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, către terțe persoane sau entități care sprijină desfășurarea activității noastre prin intermediul website-ului precum: furnizori de servicii IT (mentenanță, dezvoltare software, găzduire web), furnizori de servicii de marketing, furnizorii de servicii de contabilitate, de arhivare în format fizic/electronic, de servicii juridice, precum și la solicitarea organelor fiscale, judiciare sau a altor autorități competente de control ale statului, în baza și limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor dumneavoastră.

Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele dumneavoastră nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la bază consimțământul dumneavoastră explicit sau alt temei legal.

G. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

 • Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține, de la MEDICAL OPTI-LUX, la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de către MEDICAL OPTI-LUX și dreptul de a fi informat cu privire la respectiva prelucrare;
 • Dreptul de a rectifica datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la MEDICAL OPTI-LUX rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte/incomplete;
 • Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la MEDICAL OPTI-LUX ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsura în care Societatea are obligația conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu în cazul înregistrării operațiunilor contabile. Datele pot fi șterse în următoarele situații:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • în cazul în care vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul.
 • Dreptul de a restricționa prelucrarea: dreptul de a obține de la MEDICAL OPTI-LUX restricția de prelucrare, în următoarele cazuri:
  1. (i) acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră.
  2. (ii) procesarea este nelegală și prin urmare, vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării.
  3. (iii) Societatea nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră solicitați aceste date pentru stabilirea, exercitarea și apărarea unor pretenții legale.

  Aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing și publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

 • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal printr-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către MEDICAL OPTI-LUX către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • Dreptul la opoziție reprezintă dreptul ca în orice moment, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, să vă opuneți prelucrării datelor în temeiul interesului legitim, cu excepția cazului în care Societatea are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau atunci când scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate reprezintă dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
 • Dreptul de a retrage oricând consimțământul dat în vederea încetării prelucrării datelor care se bazează pe consimțământul dumneavoastră. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.
 • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere sau instanțelor competente, atunci când considerați că datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod nelegal de către MEDICAL OPTI-LUX S.R.L. Astfel, beneficiați de dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa: București, Bdul G-ral Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, cod poștal 01036, web: www.dataprotection.ro, ori prin e-mail la: anspdcp@dataprotection.ro, sau instanțelor competente pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal care v-au fost încălcate.

Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și pot fi exercitate de către dumneavoastră în orice moment.

H. CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

MEDICAL OPTI-LUX S.R.L. pune în aplicare măsuri de siguranță administrative, tehnice, organizatorice și fizice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterării, accesării, comunicării sau utilizării în alte scopuri. Facem tot posibilul pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS), folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.

Însă, chiar dacă facem tot posibilul, nu putem, garanta că transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. În consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care le transmiteți și înțelegeți că orice informație pe care o transferați către noi, se face pe propriul dumneavoastră risc. Cu toate acestea, folosim măsuri de securitate a website-ului în conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile și listele de corespondență.

De asemenea, suntem conștienți că pot apărea incidente de utilizare greșită sau incursiuni neautorizate de program. În aceste situații, obiectivele noastre sunt de a izola cât mai rapid problema, pentru a asigura sau restabili funcționalitatea corespunzătoare și pentru a minimiza neplăcerile utilizatorilor noștri. Dacă este necesar, vom informa autoritățile competente cu privire la încălcările de securitate a datelor. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

I. ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE

Continutul acestei Politici poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative, vă vom informa despre acestea prin note de informare ușor vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost făcută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicării pe website. Responsabilitatea de a verifica conținutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document vă revine în totalitate.

J. CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Daca aveți întrebări sau comentarii despre prezenta Politica de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să actualizăm datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la sediul social al societății din Ineu, str. Dunării nr. 5/A, ap.19, jud. Arad, la punctele de lucru ori prin e-mail, la adresa: medicaloptilux@yahoo.com.

Totodată vă informăm că dreptul dumneavoastră de a vă adresa în orice moment autorității de supraveghere nu va fi afectat în niciun fel, dacă ne contactați în prealabil. Vă asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă cu dumneavoastră.

Datele de contact ale responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor: Adresa de e-mail dpo@medicaloptilux.ro, Telefon: 0727-923-915.Publicată la data:   Vineri, 02 Septembrie, 2022

”MEDICAL OPTI LUX S.R.L.” utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe acest site: medicaloptilux.ro.
Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).