Alte noutăți

Când îți va recomanda medicul oftalmolog o ecografie oculară?

Când îți va recomanda medicul oftalmolog o ecografie oculară?

Medicul oftalmolog îți va indica o ecografie oculară dacă ai dureri oculare sau vederea este diminuată, dacă ai suferit un traumatism oc ...

Echipamente medicale ale Centrului Medical Oftamologic dr. Andea.

Echipamente medicale ale Centrului Medical Oftamologic dr. Andea.

Dorim să oferim pacienţilor noştri confortul, siguranţa şi satisfacţia unui act medical bine efectuat, fapt pentru care avem în dotare ...

Cum să-ţi îngrijeşti lentilele de contact? Sfaturi utile.

Cum să-ţi îngrijeşti lentilele de contact? Sfaturi utile.

Fie că le alegi în locul ochelarilor sau din motive pur estetice, trebuie să cunoşti câteva reguli pe care medicii oftalmologi le recoman ...

Situații de urgență în oftalmologie!

Situații de urgență în oftalmologie!

Anumite simptome ar trebui să alerteze, deoarece acestea se găsesc în cele mai multe situații de urgență în oftalmologie.De exemplu:- s ...

Nu amânaţi vizita la oftalmolog!

Nu amânaţi vizita la oftalmolog!

Un examen oftalmologic, măcar o dată la doi ani, ajută la preîntîmpinarea afecţiunilor oculare grave.Dacă aţi depăşit vîrsta de 60 ...

Vă așteptăm la un consult!

Vă așteptăm la un consult!

Centrul Medical Oftalmologic Dr.Andea vine în sprijinul a cât mai multor pacienţi oferind servicii medicale oftalmologice de cel mai înalt ...

Centrul Medical Oftamologic dr. Andea

Centrul Medical Oftamologic dr. Andea

Nou înfiinţat, Centrul Medical Oftalmologic Dr.Andea este un centru privat din vestul ţării care îşi propune prin intermediul doctorului Andea Laurentiu şi al echipei sale, să aducă în medicina privată tehnici şi echipamente de ultimă generaţie în România.

Centrul Medical Oftalmologic Dr.Andea vine în sprijinul a cât mai multor pacienţi oferind servicii medicale oftalmologice de cel mai înalt nivel, atât prin prisma profesionalismului cu care se desfăşoară actul medical cât şi prin prisma tehnologiei de vârf de care Centrul Medical Oftalmologic Dr.Andea beneficiază.

Experienţa şi pasiunea pentru oftalmologie a doctorului Andea Laurentiu au stat la baza înfiinţării acestei clinici.

Dorim să oferim pacienţilor noştri confortul, siguranţa şi satisfacţia unui act medical bine efectuat, fapt pentru care avem în dotare aparatură complexă şi performantă:

 • Autokeratorefractometrul, aparat utilizat pentru inregistrearea dioptriilor, date preluate automat de foropter.
 • Foropterul automat si combina oftalmologica ne asigură precizia înregistrării acuităţii vizuale. Metoda clasică de schimare manuală a ramei şi lentilelor este acum înlocuită de aparatura modernă automată care transmite datele înregistrare de refractometru direct către foropter.
 • ICare aparat performant de inregistrare a presiunii intraoculare, extem de util in urmarirea glaucomului.
 • Plus Optix, acest aparat ne permite înregistrarea de la distanța de 1 m a acuităţilor vizuale la copii.
 • Retinofot computerizat pentru fotografii de fund de ochi, ambele extrem de importante pentru retinopatia diabetică şi alte afecţiuni retiniene.
 • Biometrul cu ajutorul căruia se calculează puterea cristalinului artificial care trebuie implantat în ochiul pacientului operat de cataractă
 • Ecograful ocular
 • Camp vizual computerizat cu ajutorul caruia se poate urmari evolutia glaucomului.
 • Laser fotocoagulator, indispensabil in tratamentul retinopatiei diabetice avansate.
 • Topograful cornean foarte important în chirurgia refractivă pentru diagnosticarea unor vicii ascunse sau incipiente ale corneei.
 • Tomograful prin coerenţă optică OCT, foarte important pentru diagnosticarea şi urmărirea degenerescenţei maculare şi a altor afectiuni retiniene.
 • Microscopul operator, aparat de ultima generatie cu ajutorul caruia se desfasoara o mare parte din interventiile chirurgicale.
 • Centurion cel mai performant aparat existent la ora actuală în chirurgia oftalmologică prin intermediul căruia deservim chirurgia polului anterior, cataracta, una din cele mai frecvente afecţiuni oftalmologice.
 • Laserul Excimer destinat tratării viciilor de refracţie: miopia, hipermetropia, astigmatismul.

Datorita dotarii Centrului Medical Oftalmologic Dr.Andea cu tehnologie de ultima generatie, completa si complexa si a personalului specializat, putem acoperi o arie vasta a patologiei oculare.

”MEDICAL OPTI LUX S.R.L.” utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe acest site: medicaloptilux.ro.
Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).